Referencer

Firmaet er lukket pr. 7. april 2013

Da jeg vendt tilbage til mine uddannelsesmæssige rødder og har taget en kandidatuddannelse i Landskabsforvaltning, har jeg måttet lukke firmaet for at kunne få dagpenge.

 

Her kan du se eksempler på nogle af de hjemmesider

Her kan du se eksempler på nogle af de hjemmesider, Crowwwebdesign er involveret i:
(Klik på siderne for at åbne dem i et nyt vindue)

www.vestgaard.dk
Tosproget hjemmeside for ledelses-konsulent, hvor han selv kan styre menustrukturen herunder tilføje og slette sider i strukturen), sprogversioner, fotos i højre side og selvfølgelig sidernes indhold i et administrationsmodul med en let tilgængelig tekst-editor.
www.senioragronomer.dk  
En enkel foreningshjemmeside, hvor medlemmerne kan tilmelde sig arrangementer online, og foreningsledelsen selv kan opdatere medlemsregisteret, som selvfølgelig er beskyttet med en medlemslogin-funktion, så personoplysningerne er forbeholdt medlemmerne.
www.ctklinikken.dk
Udarbejdelse af nyt hjemmesidelayout for CT-klinikken i Skejby - herunder ny struktur og brug af sikrede sider (SSL) til fremsendelse af formularer med følsomme oplysninger.
www.kammerkoret-pegasus.dk
Med input fra korets grafiske designere er der her lavet et site med et omfattende intranet, hvor bestyrelse og kor kan opdatere langt det meste indhold.

Koncept/Produkt
"Kragen" bag navnet
"Kundeservice
Referencer
- www.skovogland.dk
- www.european-foresters.org
- www.mariahoyer.dk
- www.vestgaard.dk
- www.senioragronomer.dk
- www.ctklinikken.dk
- www.naturvejlederen.dk
- www.kammerkoret-pegasus.dk
Kontakt