Kom i gang med spillet ved at indtaste de fremsendte loginoplysninger
Brugernavn:    Adgangskode:   
 

 

Hit med sangen! 

Velkommen til en venskabelig dyst i kendskabet til den danske og den udenlandske sangskat.

Tanken med denne elektroniske udgave af den kendte tv-quiz er, at I i tiden indtil nytår kan hygge jer med at dyste mod hinanden - hjemme fra jeres computer (eller på arbejde, hvis I ikke bliver fyret for den slags aktiviteter).

Det gælder dog om at være hurtig på tasterne, for når I har valgt det næste ord i rækken er der kun 3 minutter til at skrive det vers / den passage, hvorfra I mener, at strofen bag tallene stammer - eller som i det mindste indeholder det "nye" ord i en eller anden bøjningsform. Ellers går turen over til modstanderen.

Et sådant tur-skifte kan også ske, hvis I rammer et STOP-ord, og for at I ikke skal have jeres internetbrowser åben døgnet rundt for at være klar, til det igen bliver jeres tur, har jeg sørget for, at der bliver sendt en mail herom.

For at få lidt menneskelighed ind i konkurrencen vil jeg som overdommer vurdere jeres indtastede strofer, så et rigtigt gæt ikke bliver afvist, blot fordi I evt. har tastet et bogstav forkert i skyndingen. Til gengæld må I så også vente på, at jeg har tid til at godkende/afvise jeres forslag.

Hver gang I vinder en runde, får I tildelt 1eller 2 point med deraf følgende mulighed for at rykke opad på ranglisten, hvor en topplacering naturligvis vil øge chancerne for at vinde en attraktiv præmie.

Kast jer ind i (endnu) en spændende duel mod en modstander, som computeren vælger, ved at bruge de tilsendte loginoplysninger i loginfelterne øverst på siden (hvis I ikke allerede er logget på).

Go'  fornøjelse.

 

 
 Topscorer-liste: Alle
Bettina Rasmussen4
Signe Elbrønd4
Peter Lembo4
Nisse22
Nisse12
Uffe Lembo2
Erik Brysting2
Peter stubkjær1
Karen Bonefeld1
Tanja N. Kim1
Robert Elbrønd1
Merete Madsen1
Lene Brysting1
Bente Brysting1
 Duel-oversigt: Alle
Annika Andersen mod Torben Stenstrup

Emilie Kirk mod Rikke Ustrup

Emerik Schultz-Petersen mod Casper Rasmussen

Lars Ravn mod Ernst Holmgren

Ib Rævdal mod Maria Høyer

Ethel Breitenkamp mod Lis Greve

Cecilie Christensen mod Anne Bech

Ingeborg Callesen mod Karen Bonefeld

Anders Lauritsen mod Tanja N. Kim

Peter Lembo mod Astrid Lembo

Inge Brysting mod Uffe Lembo

Lene Brysting mod Signe Elbrønd